Webinar-ul Must-Attend: Veronica Dutu - Solutii de optimizare fiscala

Webinar-ul Must-Attend: Veronica Dutu - Solutii de optimizare fiscala
Thursday, 28 March 2024 Legislatie

Marti, 2 aprilie, de la ora 17:00, se anunta un moment cheie pentru profesionistii si companiile interesate de optimizarea fiscala. Veronica Dutu, Expert Fiscal si Financiar, CEO la UnionContExpert, este invitatul special al unui webinar dedicat celor mai presante si actuale subiecte in planificare fiscala si financiara.

Evenimentul se adreseaza antreprenorilor, directorilor financiari, contabililor si, in general, tuturor celor implicati in gestionarea financiara a unei companii, oferind o platforma excelenta de invatare si dezbatere pe teme critice pentru succesul in afaceri.

Teme de Discutie Cruciale pentru Orice Companie

1. Strategii Eficiente de Planificare Fiscala

Veronica Dutu va explora metodele avansate prin care companiile pot maximiza beneficiile si minimiza sarcina fiscala, evidentiind importanta adaptabilitatii la schimbarile legislative.

2. Utilizarea Avantajoasa a Incentivelor Fiscale

Participantii vor beneficia de o analiza detaliata a incentivele fiscale disponibile, invatand cum sa le exploateze pentru a optimiza obligatiile fiscale ale companiilor lor.

3. Gestionarea Corecta a Deductibilitatii Cheltuielilor

Webinarul va oferi sfaturi si strategii concrete pentru a asigura ca cheltuielile sunt deduse corect, conform legislatiei fiscale actuale, cu ajutorul exemplelor practice si a studiilor de caz.

4. Optimizarea Structurii de Capital

Discutia va aborda modalitati de echilibrare intre capitalul propriu si cel imprumutat, pentru a minimiza costurile si a maximiza avantajele fiscale, furnizand sfaturi esentiale pentru structurarea financiara a companiilor.

5. Conformitatea cu Reglementarile Actuale

In contextul unui peisaj legislativ in continua schimbare, Veronica Dutu va oferi actualizari cruciale si va consilia participantii despre cum sa evite riscurile legale si sa ramana in concordanta cu cerintele fiscale.

Oportunitate Unica de Invatare si Networking

Participarea la acest webinar ofera o oportunitate rara de a obtine cunostinte de la unul dintre cei mai respectati experti in domeniu, impreuna cu posibilitatea de a adresa intrebari specifice si de a interactiona cu alti profesionisti din bransa. Pentru oricine doreste sa navigheze cu succes prin complexitatile fiscalitatii si finantelor corporative, prezenta la acest eveniment este practic obligatorie.

Asigurati-va ca marcati data si ora in calendar: 2 aprilie, ora 17:00. Participarea la acest webinar poate insemna diferenta dintre a ramane in urma si a avansa inaintea concurentei prin implementarea unei strategii fiscale eficiente si pro-active.

Pentru a beneficia de o experienta placuta in cadrul acestui webinar

1. Completeaza formularul de inregistrare;

2. Verifica emailul pentru a te asigura ca ai primit notificarea de inregistrare;

3. Vei fi anuntat cu 10 minute inainte ca webinarul sa inceapa pentru a nu rata nimic;

4. Participa LIVE la webinar si primeste raspunsuri la intrebarile tale

Inscrierea se poate face aici: https://bit.ly/Veronica-Dutu-Unioncont-Solutiideoptimizarefiscala

×Our website uses cookies. If you continue to browse we will assume your permission to use them. To find out more details visit our privacy policy page.