UnionCont ofera servicii privind completarea si depunerea Declaratiei unice

UnionCont ofera servicii privind completarea si depunerea Declaratiei unice

Completarea si depunerea Declaratiei unice este obligatorie pentru persoanele fizice rezidente in Romania care au realizat venituri extrasalariale in anul 2018 sau cei care estimeaza ca vor realiza venituri extrasalariale si in acest an. Termenul de depunere este 15 martie.

UnionCont ofera servicii privind completarea si depunerea Declaratiei unice. Unioncont Expert este un partener responsabil cu o echipa de experti contabili autorizati care va pot ajuta la:

- Declararea contributiei la asigurarile sociale de sanatate, fie in mod obligatoriu, cand obligatia este generata prin efectul legii, fie in mod facultativ, cand persoana fizica doreste sa fie asigurata in sistemul public de sanatate;

-Declararea contributiei la asigurarile sociale – pensii, fie cand aceasta obligatie este generata prin efectul legii, fie prin optiune.

Este important de stiut ca veniturile supuse declararii sunt:

- activitati independente, pentru care venitul net se stabileste in sistem real, pe baza datelor din contabilitate;

- venituri din drepturi de proprietate intelectuala, cu exceptia contribuabililor pentru care impozitul se retine la sursa;

- cedarea folosintei bunurilor pentru care venitul net se stabileste in sistem real sau pe baza cotelor forfetare de cheltuieli.

Ai nevoie de acest seriviciu? Send us a message!

×Our website uses cookies. If you continue to browse we will assume your permission to use them. To find out more details visit our privacy policy page.