Avertisment ANAF: Mesaje false in numele institutiei

Avertisment ANAF: Mesaje false in numele institutiei
Monday, 25 July 2022 economie

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) avertizeaza asupra unor mesaje false transmise in numele institutiei prin care contribuabilii sunt anuntati ca au de platit impozite catre sistemul bugetar din Romania.

"Atentie! Din nou, mesaje false in numele ANAF! La sesizarea unor contribuabili, ANAF atentioneaza, la nici o luna de la precedentele emailuri ale unor infractori cibernetici, cu privire la mesaje false transmise in numele institutiei, prin care contribuabilii sunt anuntati ca au de platit impozite catre sistemul bugetar din Romania", conform paginii de Facebook a institutiei.

Reprezentantii Fiscului sustin ca astfel de emailuri nu trebuie deschise, iar, daca au fost deschise, nu trebuie accesate documentele anexate sau linkurile din continut.

"Si, in niciun caz, sa nu transmiteti bani catre conturile mentionate! Reamintim tuturor contribuabililor ca ANAF a dezvoltat si pus la dispozitia contribuabililor, gratuit, serviciul Spatiul Privat Virtual, pentru o comunicare securizata cu institutia", potrivit ANAF.

Adrian Vaduva

×Our website uses cookies. If you continue to browse we will assume your permission to use them. To find out more details visit our privacy policy page.