Cati bani ramburseaza ANAF in ianuarie pentru TVA

Cati bani ramburseaza ANAF in ianuarie pentru TVA
Tuesday, 31 January 2017 economie

In luna ianuarie Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) ramburseaza TVA in valoare de 1,071 miliarde de lei, conform unui comunicat al institutiei.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) ramburseaza, in luna ianuarie, TVA in valoare de 1,071 miliarde de lei, potrivit unui comunicat de presa al institutiei.

Suma include, in ordinea vechimii, toate deconturile de TVA solutionate prin decizii de rambursare inregistrate in baza de date pana la 25 ianuarie 2017. Astfel, deconturile cu restituire și compensare se ridica la 1,032 miliarde de lei. De asemenea, deconturile cu compensare integrala au un cuantum total de 39,36 milioane de lei.

Mai trebuie adaugat faptul ca, in cazul compensarilor totale sau partiale, se solutioneaza toate deconturile pentru care s-a emis decizia de rambursare, iar in cazul sumelor de restituit, care totalizeaza 998,21 milioane de lei, plata efectiva se face marti, 31 ianuarie.

Adrian Vaduva

×Our website uses cookies. If you continue to browse we will assume your permission to use them. To find out more details visit our privacy policy page.