In curand romanii vor putea cumpara diverse produse si online de la ANAF

In curand romanii vor putea cumpara diverse produse si online de la ANAF
Monday, 26 September 2016 economie

Presedintele Agentiei Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), Dragos Doros, a anuntat ca institutia pe care o conduce are in vedere infiintarea unui magazin online pentru vanzarea produselor confiscate. Astfel ca romanii vor putea achizitiona tot felul de bunuri la preturi mai mici decat cele in magazinele obisnuite.

Potrivit lui Doros vor exista produse cu preturi fixe, insa altele vor putea fi achizitionate in urma uneo licitatii.

„Pentru anumite produse, preturile vor fi fixe, dar pentru altele pretul se va stabili prin licitatie", a declarat presedintele ANAF.

Si in prezent romanii pot achizitiona bunuri confiscate de ANAF atat in Bucuresti cat si in alte orase din tara unde agentia are magazine fizice. Se pot cumpara diiverse produse camere video, care pot fi achizitionate cu 4.400 lei bucata, pana la lenjerie intima pentru care pretul este 3 lei/bucata, conform datelor institutiei.

Magazinul institutiei din Bucuresti se afla in strada Mariuca si valorifica cercei, bratari sau lanturi de argint si aur cu preturi ce ajung pana la 100 de lei, dar si produse alimentare precum arahide in ciocolata cu 5 lei si guma de mestecat cu 8 bani bucata.

De asemenea, se mai vand tenisi cu 4 lei bucata, palarii cu 2,5 lei, tricouri cu 5 lei, bluze cu 5 lei, fuste de dama cu 6 lei, foen de par cu 1,95 lei bucata si bibelouri la acelasi pret.

Conform reprezentantilor institutiei, cand sunt stocuri mari de produse, acestea se vand la cantitate, iar pentru aceasta se organizeaza licitatie.

Adrian Vaduva

Sursa: rtv.net

Foto: pixabay.com

×Our website uses cookies. If you continue to browse we will assume your permission to use them. To find out more details visit our privacy policy page.