unioncont.ro Web analytics

Preluarea Propak Ambalaj Uretim ve Pazarlama A.S sub lupa Consiliului Concurentei

Preluarea Propak Ambalaj Uretim ve Pazarlama A.S sub lupa Consiliului Concurentei
Thursday, 10 June 2021 economie

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care grupul Wendel, prin intermediul Constantia Flexibles International GmbH, intentioneaza sa preia compania Propak Ambalaj Uretim ve Pazarlama A.S., Turcia.

Consiliul Concurentei a mentionat ca Wendel este un grup de investitii, ce detine un portofoliu de societati care activeaza in diverse industrii, precum fabricarea de ambalaje flexibile, certificare si verificare, fabricarea si distributia de vopseluri, servicii de formare, infrastructura globala de telecomunicatii mobile sau fabricarea de materiale de acoperire si produse de finisare a pielii de inalta performanta. Grupul Wendel este prezent pe piata romaneasca prin intermediul companiei Bureau Veritas SRL, care desfasoara activitati de testare, verificare si certificare.

Propak Ambalaj Uretim ve Pazarlama Anonim Sirketi din Turcia activeaza in domeniul producerii si comercializarii de ambalaje flexibile pentru industria alimentara si nealimentara. Societatea-tinta nu are filiale inregistrate in Romania.

In conformitate cu prevederile Legii concurentei (nr. 21/1996), aceasta operatiune este o concentrare economica ce trebuie autorizata de Consiliul Concurentei.

"Autoritatea de Concurenta va evalua aceasta concentrare economica in scopul stabilirii compatibilitatii sale cu un mediu concurential normal si va emite o decizie in termenele prevazute de lege", potrivit sursei citate.

Foto: pixabay.com

×Our website uses cookies. If you continue to browse we will assume your permission to use them. To find out more details visit our privacy policy page.