Veste buna pentru romanii care vor sa-si schimbe masina

Veste buna pentru romanii care vor sa-si schimbe masina
Thursday, 2 March 2017 economie

Bugetul alocat de Guvernul Grindeanu pentru programul rabla va fi de 220 milioane de lei. Insa, spre deosebire de anul trecut, valoarea tichetului va fi mai ridicata. Astfel, potrivit ministrului Mediului, Daniel Constantin, persoanele care-si vor duce rablele la casat vor primi un voucher de 8.000 de lei, fata de 6.500 de lei anul trecut. Oficialulul a declarat intr-un interviu la Europa FM ca tichetele pot fi utilizate pentru achizitionarea unui unui autoturism nou prin Programul Rabla. Programul va demara la sfarsitul lunii aprilie.

Iar vestile pentru romanii care vor sa-si schimbe autoturismul cu unul electric sau hibrid sunt chiar mai bune. Astfel, programul Rabla Plus, prin care este stimulata achizitia unui astfel de autovehicul, va primi o suma mai mare fata de anul trecut. Iar pentru a face automobilele nepoluante cat mai atractive, Ministerul Mediului vrea sa finanteze crearea de statii de incarcare a masinilor electrice.

Foto: pixabay.com

Adrian Vaduva

×Our website uses cookies. If you continue to browse we will assume your permission to use them. To find out more details visit our privacy policy page.