Expertiza romaneasca pentru noua revolutie energetica

Expertiza romaneasca pentru noua revolutie energetica
Friday, 14 October 2016 Diverse

Ministrul Energiei Victor Grigorescu a fost prezent alaturi de peste 350 de experti, factori de decizie si inalti reprezentanti ai administratiei cu responsabilitati in industria energetica, la Expertiza romaneasca pentru noua revolutie energetica. Si Unioncont a participat la eveniment.

Noile tehnologii devin din ce in ce mai mult sprijin și referința in ceea ce privește energia, la scara globala. Pentru intarirea pieței naționale, precum și pentru deschiderea de noi piețe, companiile locale sunt chemate sa se conecteze la polii de dezvoltare tehnologica.

Strategia energetica a Romaniei are la baza inovatia tehnologica (locala si importata) si interconectarea (la nivelul infrastructurii si al pietelor). Acesti doi piloni permit ca lunga si glorioasa istorie a energeticii romanesti, alaturi de sprijinul financiar european si de cel al companiilor partenere, sa asigure securitatea energetica si dezvoltarea sustenabila a industriei.

×Our website uses cookies. If you continue to browse we will assume your permission to use them. To find out more details visit our privacy policy page.