UnionCont si Veronica Dutu la TaxEU Forum 2024: Inovatie si Expertiza in Fiscalitate

UnionCont si Veronica Dutu la TaxEU Forum 2024: Inovatie si Expertiza in Fiscalitate
Thursday, 8 February 2024 Legislatie

Participarea Veronicai Dutu, owner UnionCont Expert, la a XVIII-a editie a TaxEU Forum, evidentiaza angajamentul companiei de a ramane in fruntea evolutiilor din domeniul fiscalitatii romanesti. Prezenta sa la acest eveniment major, care se desfasoara in perioada 8-9 februarie 2024 la Hotel JW Marriott din Bucuresti, subliniaza dorinta UnionCont de a fi la curent cu ultimele noutati legislative si fiscale, asigurand astfel ca ofera clientilor cele mai eficiente si actualizate solutii.

TaxEU Forum 2024 se remarca prin aducerea impreuna a specialistilor din cele mai importante companii de consultanta fiscala, oferind o platforma esentiala pentru schimbul de idei si strategii legate de provocarile fiscale si legislative ale anului. Evenimentul se concentreaza pe teme de actualitate in domeniul fiscal, prezentand modificari legislative si impactul acestora asupra mediului de afaceri.

Participantii la eveniment includ un spectru larg de profesionisti din domeniul financiar-economic, cum ar fi directori si manageri financiari, specialisti in taxe, contabili, auditori, consultanti fiscali si economisti, toti in cautare de solutii inovatoare si eficiente pentru a naviga peisajul fiscal in schimbare.

Structura evenimentului este gandita pentru a maximiza valoarea adaugata pentru participanti, cuprinzand o zi de conferinta cu sesiuni de prezentari si dezbateri, urmata de o zi dedicata seminarelor specializate. Aceasta abordare asigura o intelegere aprofundata a subiectelor discutate, permitand participantilor sa aplice cunostintele teoretice in mod practic.

Prin implicarea in TaxEU Forum 2024, UnionCont demonstreaza odata in plus angajamentul sau fata de excelenta si inovatie in domeniul fiscal, reafirmand pozitia de lider in oferirea de consultanta fiscala de top. Participarea activa la acest eveniment ofera o oportunitate unica pentru a ramane informat si pentru a dezvolta relatii profesionale valoroase, consolidand astfel capacitatea de a oferi solutii adaptate nevoilor clientilor intr-un mediu fiscal tot mai complex.

×Our website uses cookies. If you continue to browse we will assume your permission to use them. To find out more details visit our privacy policy page.