unioncont.ro Web analytics

Antreprenorii romani mai au cateva zile pentru inscrierea in programul Start-Up Nation 2022

Antreprenorii romani mai au cateva zile pentru inscrierea in programul Start-Up Nation 2022
Tuesday, 30 August 2022 economie

Antreprenorii care doresc sa obtina o finantare de pana la 200.000 lei mai au la dispozitie cateva zile pentru a se inscrie, exclusiv online, in programul Start-Up Nation 2022, a anuntat Ministerul Antreprenoriatului si Turismului (MAT).

Pana la termenul-limita de inscriere, 1 septembrie 2022, ora 20:00, aplicantii cu profil, user si parola generate pe platforma granturi.imm.gov.ro vor putea completa, semna electronic, incarca si ulterior transmite formularul de inscriere.

Conform MT in cadrul celei de-a treia editii a programului Start-Up Nation exista, in premiera, doi piloni: Start-Up Nation Romania si Start-Up Nation Diaspora. Astfel, antreprenorii romani stabiliti in tara, cat si cei plecati peste hotare, dar care doresc sa se intoarca acasa pentru a investi intr-o afacere, au posibilitatea de a obtine finantare.

Potrivit datelor centralizate de minister, pana la acest moment, 6.461 de antreprenori s-au inscris pentru Pilonul I (Start-Up Nation Romania) si 212 pentru Pilonul II (Start-Up Nation Diaspora).

Foto: pixabay.com

Adrian Vaduva

×Our website uses cookies. If you continue to browse we will assume your permission to use them. To find out more details visit our privacy policy page.