Criteriile de selectie privind organizarea activitatii de administrare a marilor contribuabili, revizuite

Criteriile de selectie privind organizarea activitatii de administrare a marilor contribuabili, revizuite
Thursday, 25 November 2021 Taxe si impozite

Incepand cu data de 1 ianuarie 2022 intra in vigoare noile prevederi privind organizarea activitatii de administrare a marilor contribuabili, prin care au fost revizuite criteriile de selectie a acestora, conform Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).

„Incepand cu data de 1 ianuarie 2022, intra in vigoare prevederile Ordinului Presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 1721/2021, privind organizarea activitatii de administrare a marilor contribuabili, prin care Agentia a revizuit criteriile de selectie a acestora", a anuntat ANAF.

Astfel, portofoliul de contribuabili ce vor fi administrati la nivelul Directiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili a fost redefinit.

Contribuabilii vizati de reincadrare vor fi informati prin intermediul structurilor de specialitate ale Directiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili sau ale structurilor teritoriale ale Agentiei, cu privire la noua arondare.

Adrian Vaduva

×Our website uses cookies. If you continue to browse we will assume your permission to use them. To find out more details visit our privacy policy page.