Criteriile de selectie privind organizarea activitatii de administrare a marilor contribuabili, revizuite

Criteriile de selectie privind organizarea activitatii de administrare a marilor contribuabili, revizuite
joi, 25 noiembrie 2021 Taxe si impozite

Incepand cu data de 1 ianuarie 2022 intra in vigoare noile prevederi privind organizarea activitatii de administrare a marilor contribuabili, prin care au fost revizuite criteriile de selectie a acestora, conform Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).

„Incepand cu data de 1 ianuarie 2022, intra in vigoare prevederile Ordinului Presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 1721/2021, privind organizarea activitatii de administrare a marilor contribuabili, prin care Agentia a revizuit criteriile de selectie a acestora", a anuntat ANAF.

Astfel, portofoliul de contribuabili ce vor fi administrati la nivelul Directiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili a fost redefinit.

Contribuabilii vizati de reincadrare vor fi informati prin intermediul structurilor de specialitate ale Directiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili sau ale structurilor teritoriale ale Agentiei, cu privire la noua arondare.

Adrian Vaduva

×Website-ul nostru foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe detalii consultați politica noastră de confidențialitate.