Firmele cu pierderi sau profit zero, luate la ochi de Fisc

Firmele cu pierderi sau profit zero, luate la ochi de Fisc
Tuesday, 9 May 2017 Taxe si impozite

Firmele care au cifra de afaceri nula si profit zero, dar si cele care inregistreaza pierderi peste trei ani la rand ar urma sa fie tinute sub observatie de catre o noua directie a Fiscului, potrivit programului de guvernare al Executivului.

Guvernul intentioneaza sa infiinteze o noua directie in cadrul Fiscului, in colaborare cu Registrul Comertului, care sa se ocupe strict de firmele care au cifra de afaceri nula si de cele ce inregistreaza pierderi peste de trei ani la rand.

Aceeasi directie a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ar urma sa vizeze si creditele pe care actionarii privati le acorda propriilor companii aflate in pierdere.

„Intentionam constituirea unei directii in cadrul ANAF (si in cooperare cu Registrul Comertului) pe tematica firmelor cu pierderi continue (peste trei ani la rand), companiilor care au cifra de afaceri nula si a creditelor acordate de actionarii privati propriilor firme cu pierderi, precum si consolidarea Directiei de preturi de transfer din aceeasi institutie", se precizeaza in programul de guvernare al Executivului, citat de avocatnet.ro.

Foto: pixabay.com

×Our website uses cookies. If you continue to browse we will assume your permission to use them. To find out more details visit our privacy policy page.