unioncont.ro Web analytics

Peste 934 de milioane de lei, TVA rambursata de ANAF

Peste 934 de milioane de lei, TVA rambursata de ANAF
Tuesday, 25 July 2017 economie

In luna iulie, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) ramburseaza TVA in valoare de 934,28 milioane de lei.

Conform informatiilor oferite de ANAF, in suma anuntata sunt incluse in ordinea vechimii toate deconturile de TVA solutionate prin decizii de rambursare inregistrate in baza de date pana la 25 mai 2017, cu exceptia deconturilor aferente operatiunilor de import, care au fost solutionate pana la data selectiei.

„Astfel, deconturile cu compensare si restituire se ridica la 815,17 milioane de lei, din care 33,98 milioane de lei se compenseaza si 781,19 milioane de lei se restituie. De asemenea, deconturile cu compensare integrala au un cuantum total de 77,33 milioane de lei", conform sursei citate.

In cazul compensarilor totale sau partiale se solutioneaza toate deconturile pentru care s-a emis decizia de rambursare, iar in cazul sumelor de restituit, care totalizeaza 781,19 milioane lei, plata efectiva a fost programata in doua transe: Transa I — 274,2 milioane de lei si Transa II — 506,99 milioane de lei, conform ANAF.

Adrian Vaduva

×Our website uses cookies. If you continue to browse we will assume your permission to use them. To find out more details visit our privacy policy page.