Plata impozitelor pe cladiri, amanata pana in iunie

Plata impozitelor pe cladiri, amanata pana in iunie
Friday, 13 March 2020 Taxe si impozite

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a anuntat ca primul termen de plata a impozitului pe cladiri, a impozitului pe teren, respectiv a impozitului pe mijloacele de transport, aferente acestui an, va fi prorogat de la 31 martie 2020 la 30 iunie. Decizia va fi oficializata in prima sedinta de Guvern, a punctat pe Facebook seful finantelor.

„Mesaj important pentru toti contribuabilii! Pentru a veni in sprijinul contribuabililor, in contextul riscului de raspandire a epidemiei cu COVID-19, se proroga primul termen de plata a impozitului pe cladiri, a impozitului pe teren, respectiv a impozitului pe mijloacele de transport, aferente acestui an de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020", a Citu.

De asemenea, pentru anul 2020, contribuabilii care achita integral, pana la 30 iunie 2020, impozitul pe cladiri, impozitul pe teren, respectiv impozitul pe mijloacele de transport beneficiaza de bonificatia stabilita de Consiliul Local.

Potrivit documentului, aceste modificari urmeaza sa fie reglementate prin ordonanta de urgenta in prima sedinta de guvern.

Foto: www.mfinante.gov.ro

Adrian Vaduva

×Our website uses cookies. If you continue to browse we will assume your permission to use them. To find out more details visit our privacy policy page.