Business Day 2023: Inovatie si Expertiza Contabila Aduse de Veronica Dutu si UnionCont Expert

Business Day 2023: Inovatie si Expertiza Contabila Aduse de Veronica Dutu si UnionCont Expert
vineri, 10 noiembrie 2023 Diverse

In inima Bucurestiului, intre 24-25 noiembrie 2023, la JW MARRIOTT BUCHAREST GRAND HOTEL va avea loc evenimentul Business Days 2023, un eveniment de renume care reuneste lideri de business, experti recunoscuti si minti luminate, pentru a impartasi idei, a face schimb de experienta si pentru a dezvolta relatii profesionale. Printre speakerii de top se numara Veronica Dutu, owner-ul UnionCont Expert, o companie de contabilitate si consultanta financiara recunoscuta pentru serviciile sale de exceptie, adaptate nevoilor specifice ale fiecarui client.

UnionCont Expert, membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, va fi in centrul atentiei la evenimentul de anul acesta. Cu o echipa alcatuita din experti contabili si contabili cu experienta, compania se distinge prin oferirea de solutii complete si personalizate, fie ca vorbim despre intreprinderi mici si mijlocii sau despre filialele locale ale corporatiilor internationale.

Veronica Dutu va vorbi despre cele mai stringente provocari financiare ale momentului, oferind in acelasi timp solutii pragmatice si legale pentru optimizarea fiscalitatii. Prezenta sa subliniaza importanta unei gestionari fiscale eficiente si demonstreaza angajamentul UnionCont Expert de a sustine cresterea si dezvoltarea afacerilor in Romania.

La standul UnionCont Expert de la Business Days 2023, participantii vor avea oportunitatea sa interactioneze direct cu acesti specialisti si sa primeasca raspunsuri la intrebari legate de contabilitate si consultanta financiara. Mai mult decat atat, echipa UnionCont Expert este pregatita sa asiste clientii in caz de controale fiscale si sa isi asume responsabilitatea pentru acuratetea documentelor contabile.

UnionCont Expert este sinonima cu profesionalism, seriozitate si eficienta. Portofoliul sau impresionant de clienti include companii din multiple sectoare, cum ar fi constructii, comert, edituri, imobiliare, IT/Telecom, servicii, productie si publicitate, atestand astfel capacitatea sa de a gestiona o varietate larga de cerinte contabile si fiscale.

Business Day 2023 este evenimentul ideal pentru a explora noi tendinte in afaceri si a stabiliza conexiuni solide cu lideri si profesionisti din industrie. Nu ratati ocazia de a fi parte din aceasta reuniune exceptionala a inovatorilor si vizionatilor din lumea afacerilor. Va asteptam sa va alaturati dialogului despre viitorul economic al Romaniei alaturi de Veronica Dutu si echipa UnionCont Expert!

×Website-ul nostru foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe detalii consultați politica noastră de confidențialitate.