ANAF a dat 179 de amenzi in valoare de aproape 2 milioane de lei

ANAF a dat 179 de amenzi in valoare de aproape 2 milioane de lei
marţi, 17 octombrie 2017 Taxe si impozite

Inspectorii Directiei Generale Antifrauda Fiscala din cadrul Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) au verificat peste 120 de firme din Bucuresti si, in urma controalelor au dat 179 de amenzi, conform informatiilor oferite de ANAF.

Firmele gasite in neregula de inspectorii ANAF se gasesc in cele mai importante centre de comercializare a bunurilor de larg consum din zona Bucuresti-Ilfov: Expo Market Doraly, Complex comercial Dragonul Rosu, Smart Expo Flora, Complex comercial Su Market si zona de depozite Moara Domneasca.

In urma actiunilor de monitorizare si control desfasurate, inspectorii antifrauda au dispus amenzi si confiscari in valoare totala de peste 2.116.600 lei, din care 179 de amenzi in cuantum total de 1.883.000 lei, confiscarea a 133.063 lei in numerar, si bunuri in valoare de 100.537 lei.

In patru cazuri, in care contribuabilii desfasurau simultan, nelegal, comert en-gross si comert cu amanuntul, s-a interzis desfasurarea uneia dintre aceste activitati in aceeasi suprafata de vânzare.

Directia Generala Antifrauda Fiscala va intensifica verificari complexe la nivel national in depozitele en-gross cu risc fiscal ridicat.

Adrian Vaduva

×Website-ul nostru foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe detalii consultați politica noastră de confidențialitate.