unioncont.ro Web analytics

ANAF a deschis mai multe ghisee pentru persoanele fizice

ANAF a deschis mai multe ghisee pentru persoanele fizice
vineri, 5 februarie 2021 Taxe si impozite

Incepand de vineri, 5 februarie, Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Bucuresti a deschis inca 28 de ghisee dedicate persoanelor fizice arondate sectoarelor din Capitala si din judetul Ilfov, a anuntat Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).

Conform ANAF, ghiseele nou deschise functioneaza in sediile Trezoreriilor de sector si ale judetului Ilfov, dupa cum urmeaza: pentru sectorul 1 - pe strada Londra 10, pentru sectorul 2 - pe Bulevardul Ferdinand I, nr. 89, pentru sectorul 3 - pe strada Ciresului 6, pentru sectorul 4 - pe Bulevardul Pieptanari 31, pentru sectorul 5 - pe Bulevardul Natiunile Unite 6-8, pentru sectorul 6 - pe Calea Giulesti 3, iar pentru judetul Ilfov - pe strada Lucretiu Patrascanu 10.

„Aspectele privind comunicarea somatiilor de catre Administratia Sector 6 a Finantelor Publice, catre contribuabilii care au achitat taxele, au pus in evidenta, inca o data, nevoia digitalizarii proceselor de activitate ale Agentiei. Administratia Sector 6 a Finantelor Publice gestioneaza un numar de 176.062 contribuabili persoane fizice, iar personalul dedicat deservirii acestei activitati este de 29 de functionari. Contam pe sprijinul ministrului Finantelor, domnul Alexandru Nazare, pentru accelerarea procesului de digitalizare a ANAF, proces demarat inca de la sfarsitul anului 2019", conform ANAF.

Reprezentantii ANAF precizeaza ca regreta disconfortul creat si da asigurari se se intreprind toate demersurile pentru a facilita contribuabililor procesul de conformare voluntara la declararea si plata obligatiilor bugetare.

×Website-ul nostru foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe detalii consultați politica noastră de confidențialitate.