unioncont.ro Web analytics

ANAF a dezvaluit cine sunt persoanele juridice fara datorii la stat

ANAF a dezvaluit cine sunt persoanele juridice fara datorii la stat
luni, 7 noiembrie 2022 Economie

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a publicat prima lista a contribuabililor persoane juridice care nu au datorii la stat. Documentul cuprinde 571.300 de persoane juridice ce si-au declarat si achitat la scadenta obligatiile fiscale de plata.

"ANAF publica pe portalul propriu prima lista a contribuabililor persoane juridice care nu au obligatii restante, aferenta trimestrului III al anului curent. Lista cuprinde un numar de 571.300 de contribuabili persoane juridice care si-au declarat si achitat la scadenta obligatiile fiscale de plata si care nu figureaza in evidentele fiscale cu obligatii bugetare restante", conform informatiilor oferite de ANAF.

Lista cuprinde denumirea contribuabilului si codul de identificare fiscala si este ordonata alfabetic. Totodata, exista optiunea interogarii punctuale a informatiilor despre fiecare contribuabil dupa denumirea acestuia.

ANAF va publica lista contribuabililor persoane juridice care nu inregistreaza obligatii restante, trimestrial, pana in ultima zi a primei luni din trimestrul urmator celui de raportare.

Adrian Vaduva

×Website-ul nostru foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe detalii consultați politica noastră de confidențialitate.