unioncont.ro Web analytics

ANAF, mesaj important pentru toti romanii

ANAF, mesaj important pentru toti romanii
joi, 30 august 2018 Taxe si impozite

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) ii averizeaza pe romani ca nu transmite SMS-uri contribuabililor pentru a-i informa cu privire la situatia fiscala personala.

Reprezentantii institutie au transmis acest mesaj dupa ce in ultimele 24 de ore, persoane necunoscute au transmis in numele ANAF, mesaje scurte aparent inofensive, dar care ar putea ascunde o frauda.

„Agentia Nationala de Administrare Fiscala nu transmite SMS-uri contribuabililor pentru a-i informa cu privire la situatia fiscala personala. ANAF transmite SMS-uri doar de la numarul 1300 si numai la solicitarea contribuabilului, dar in care nu sunt transmise informatii personale, sume de plata sau alte informatii confidentiale (...) Atragem atentia ca ANAF nu transmite aceste mesaje, iar contribuabilii, pentru a evita o eventuala pierdere de bani, ar trebui sa nu transmita vreun reply sau sa acceseze linkuri indicate in mesajele text. Cu privire la situatia expusa, ANAF va sesiza organele competente", informeaza ANAF.

Adrian Vaduva

×Website-ul nostru foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe detalii consultați politica noastră de confidențialitate.