ANAF se muta pe „Litoral”

ANAF se muta pe „Litoral”
miercuri, 28 iunie 2017 Taxe si impozite

Actiunea „Litoral", a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, va incepe din 1 iulie si presupune demararea unor actiuni de control pentru identificarea cazurilor de evaziune fiscala, respectiv neconformarii la declararea si plata obligatiilor fiscale, conform ANAF.

„In contextul deschiderii sezonului estival si intensificarii activitatilor economice pe fondul cresterii consumului de bunuri si servicii, incepand cu data de 1 iulie, ANAF prin DGAF (Directia Generala Antifrauda Fiscala n.r), va demara actiuni de control pe Litoral, in vederea identificarii fenomenelor circumscrise evaziunii fiscale, respectiv neconformarii la declararea si plata obligatiilor fiscale", precizeaza Fiscul.

ANAF avertizeaza operatorii economici care isi desfasoara activitatea pe Litoral sa se doteze cu aparate electronice de marcat fiscale si sa elibereze bonuri fiscale pentru serviciile prestate si/sau bunurile vandute.

„Totodata, rugam turistii sa solicite bonul fiscal pentru fiecare serviciu/bun achizitionat", ii indeamna reprezentantii fiscului pe romanii aflati pe literal.

Adrian Vaduva

×Website-ul nostru foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe detalii consultați politica noastră de confidențialitate.