unioncont.ro Web analytics

Bani pentru fermierii romani

Bani pentru fermierii romani
vineri, 29 ianuarie 2021 Economie

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), prin Centrele Judetene, informeaza ca efectueaza plata ajutorului de stat in sectorul cresterii animalelor pentru cererile depuse in luna decembrie 2020, aferente serviciilor prestate in luna noiembrie 2020.

Potrivit APIA: „Suma totala autorizata la plata este de 717.250,41 lei si se acorda de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), pentru un numar de 25 de solicitanti care au accesat aceasta forma de ajutor de stat in conformitate cu prevederile Hotararii de Guvern nr.1179/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat in sectorul cresterii animalelor, cu modificarile si completarile ulterioare", se mentioneaza in comunicat.

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) functioneaza in subordinea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale in baza Legii 1/2004 cu modificarile si completarile ulterioare. Institutia are urmatoarea organizare: aparat central, 42 de centre judetene si 266 centre locale.

Foto: pixabay.com

Adrian Vaduva

×Website-ul nostru foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe detalii consultați politica noastră de confidențialitate.