unioncont.ro Web analytics

Etapa de semnare a contractelor de acordare a ajutorului de stat, finalizata de APIA

Etapa de semnare a contractelor de acordare a ajutorului de stat, finalizata de APIA
luni, 4 iulie 2022 Economie

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) a finalizat etapa de semnare a contractelor de acordare a ajutorului de stat in cadrul Masurii 1 "Microgranturi in domeniul agroalimentar" din cadrul schemei de ajutor de stat, instituita prin Ordonanta de Urgenta privind unele masuri pentru acordarea de microgranturi si granturi pentru capital de lucru entitatilor din domeniul agroalimentar, cu finantare din fonduri externe nerambursabile.

Conform sursei citate, pana la termenul limita, din cei 10.000 de aplicanti calificati in conformitate cu prevederile art. 8, s-au semnat 9.888 contracte de acordare a ajutorului de stat in suma totala de 49.440.000 euro.

Diferenta este reprezentata de contracte nesemnate de beneficiari (netransmiterea acestora, renuntarea la ajutorului de stat, transmiterea acestora dupa termenul limita).

Lista cu beneficiarii acestei etape se regaseste pe site-ul APIA. Aceasta masura a fost implementata pana la etapa de contractare de catre Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale in parteneriat cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura prin Centrele judetene si cu Serviciul de Telecomunicatii Speciale.

Foto: pixabay.com

Adrian Vaduva

×Website-ul nostru foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe detalii consultați politica noastră de confidențialitate.