unioncont.ro Web analytics

Florin Citu doreste scutirea de impozit pentru HoReCa

Florin Citu doreste scutirea de impozit pentru HoReCa
vineri, 2 octombrie 2020 Taxe si impozite

Ministrul Finantelor, Florin Citu, doreste sa ofere o mana de ajutor sectorului HoReCa afectat puternic de pandemie. Astfel, Citu va propune in urmatoarea sedinta de Guvern scutirea de la plata impozitului pana la sfarsitul anului 2020.

„Vesti fantastice pentru HoReCa! Scutire pentru plata impozitului specific pana la sfarsitul anului! Pentru contribuabilii care platesc impozit specific unor activitati (restaurante, hoteluri, baruri), dupa discutii cu premierul Ludovic Orban, am decis sa propun in urmatoarea sedinta de Guvern scutirea de la plata impozitului pentru perioada ramasa pana la sfarsitul anului 2020", a anuntat ministrul Finantelor pe pagina sa de Facebook.

Florin Citu sustine ca nu este singura masura menita sa ajute acest sector. Potrivit sefului finantelor sectorul HoReCa deja a beneficiat de o scutire de la plata impozitului specific de 150 de zile in 2020.

Foto: www.mfinante.gov.ro

Adrian Vaduva

×Website-ul nostru foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe detalii consultați politica noastră de confidențialitate.