unioncont.ro Web analytics

Mugur Isarescu, inca un mandat in fruntea BNR

Mugur Isarescu, inca un mandat in fruntea BNR
miercuri, 3 iulie 2019 Economie

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu a primit din partea alesilor cel de-al saselea mandat la sefia BNR devenind cel mai longeviv guvernator al unei banci nationale. Astfel, Iasarescu a fost avizat cu unanimitate de voturi de catre Comisiile pentru Buget din Camera Deputatilor si Senat.

In aceeasi sedinta, au mai fost votati Florin Georgescu, Leonardo Badea, Eugen Nicolaescu, Balint Csaba, Gheorghe Gherghina, Cristian Popa, Dan Radu Rusanu si Virgiliu Jorj Stoenescu in calitate de membri pentru Consiliul de Administratie al BNR.

Astfel, din Consiliul de Administratie al BNR fac parte guvernatorul Mugur Isarescu, Florin Georgescu (PSD), Leonardo Badea (PSD), Gheorghe Gherghina (PSD), Dan Radu Rusanu (ALDE), Cristi Popa (USR), Eugen Nicolaescu (PNL), Virgil Stoenescu (PNL) si Balint Csaba (UDMR).

Guvernatorul BNR a facut si o prezentare a programului noii echipe care va conduce Banca Nationala a Romaniei in perioada urmatoare.

Foto: bnr.ro

Adrian Vaduva

×Website-ul nostru foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe detalii consultați politica noastră de confidențialitate.