unioncont.ro Web analytics

Peste 2700 de locuri de munca pentru bucuresteni

Peste 2700 de locuri de munca pentru bucuresteni
joi, 11 februarie 2021 Economie

Somerii bucuresteni care isi doresc un loc de munca au de unde alege in prima jumatate a lunii februarie. Astfel, Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti (AMOFM) a anuntat ca in saptamana 10 - 17 februarie exista un numar de 2.783 locuri de munca disponibile.

Din numarul total de posturi vacante, 141 sunt destinate persoanelor cu studii superioare, 403 persoanelor cu studii medii, 1.635 pentru muncitorii calificati si 604 pentru muncitorii necalificati.

AMOFM precizeaza ca baza de date a locurilor de munca vacante este dinamica, iar situatia acestora va fi publicata zilnic, pe site-ul institutiei (www.anofm.ro - agentia AMOFM Bucuresti).

De asemenea, informatiile privind locurile de munca vacante si conditiile de ocupare a acestora se pot obtine de la Agentiile Locale pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Foto: pixabay.com

×Website-ul nostru foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe detalii consultați politica noastră de confidențialitate.