unioncont.ro Web analytics

Sediile ANAF, dotate cu calculatoare in sistem self service

Sediile ANAF, dotate cu calculatoare in sistem self service
vineri, 10 august 2018 Economie

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a pus la dispozitia contribuabililor, in 98% dintre sediile sale, calculatoare in sistem self service, potrivit informatiilor oferite de institutia fiscala.

"Cea mai buna metoda prin care contribuabilii se pot familiariza cu serviciile online este utilizarea lor", conform ANAF.

In cazul in care, romanii au nevoie de ajutor pot apela inspectorii fiscali care ii vor indruma direct „in vederea indeplinirii obligatiilor fiscale".

De asemenea, inspectorii fiscali vor sprijini contribuabilii pentru familiarizarea cu orice serviciu online pus la dispozitie de ANAF: inscrierea in Spatiul Privat Virtual, depunerea de declaratii, consultarea ghidurilor si informatiilor existente pe site-ul ANAF.

Incepand cu 1 ianuarie 2019, comunicarea intre Ministerul Finantelor Publice - ANAF si contribuabili va fi realizata exclusiv online, precizeaza sursa citata.

Foto: pixabay.com

Adrian Vaduva

×Website-ul nostru foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe detalii consultați politica noastră de confidențialitate.