Termen limita pentru depunerea intentiei de restructurare a obligatiilor bugetare

Termen limita pentru depunerea intentiei de restructurare a obligatiilor bugetare
vineri, 25 septembrie 2020 Taxe si impozite

Romanii mai au la dispozitie doar cateva zile pentru a anunta Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) privind intentia de restructurare a obligatiilor bugetare. Astfel, potrivit ANAF, data limita de depunere a notificarii este de 30 septembrie 2020.

Se incadreaza la aceasta facilitate toti contribuabilii care inregistreaza datorii catre stat la data de 31 iulie 2020 şi care doresc sa işi restructureze aceste obligatii bugetare potrivit prevederilor Ordonantei nr. 6/2019 privind instituirea unor facilitati fiscale.

Potentialii beneficiari trebuie sa notifice organul fiscal competent cu privire la aceasta intentie.

„Contribuabilii care depun notificari pana la data de 30 septembrie 2020 şi care işi mentin intentia de a beneficia de restructurarea obligatiilor bugetare pot depune cereri de restructurare a obligatiilor pana la data de 31 decembrie 2020, data pana la care trebuie sa se adreseze unui expert independent, in vederea intocmirii unui plan de restructurare şi a testului creditorului privat prudent", conform sursei amintite.

×Website-ul nostru foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe detalii consultați politica noastră de confidențialitate.