unioncont.ro Web analytics

Un nou director general la BVB

Un nou director general la BVB
joi, 2 noiembrie 2017 Economie

Dupa demisia lui Ludwik Sobolewski din 27 octombrie, Marius-Alin Barbu a fost numit in functia de director general interimar al Bursei de Valori Bucuresti (BVB). Decizia a fost luata de Consiliul BVB, conform informatiile aflate pe site-ul operatorului pietei de capital.

„Bursa de Valori Bucuresti informeaza ca, reunit in sedinta din data de 1 noiembrie 2017, Consiliul Bursei a luat act de demisia lui Ludwik Leszek Sobolewski din functia de director general al societatii si a hotarat numirea lui Marius-Alin Barbu, director general adjunct, in functia de director general interimar", se arata in document.

Radu Hanga a fost validat in calitate de administrator al Bursei de Valori Bucuresti de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara.

Conform unui anunt al operatorului pietei de capital din 27 octombrie, Ludwik Sobolewski a notificat Bursa de Valori Bucuresti cu privire la demisia sa din functia de director general al societatii.

Adrian Vaduva

×Website-ul nostru foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe detalii consultați politica noastră de confidențialitate.