unioncont.ro Web analytics

Vesti bune pentru fermieri: Au venit banii de la APIA

Vesti bune pentru fermieri: Au venit banii de la APIA
joi, 31 octombrie 2019 Economie

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) le-a dat fermierilor romani peste 1.500.000 lei, in cadrul ajutorului de stat pentru ameliorarea raselor de animale. Banii s-au acordat pentru pentru cererile depuse in luna septembrie 2019, aferente serviciilor prestate in luna august a anului 2019, a anuntat APIA.

„Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura, prin Centrele Judetene, aduce la cunostinta opiniei publice ca efectueaza platile aferente ajutorului de stat pentru ameliorarea raselor de animale, pentru cererile depuse in luna septembrie 2019, aferente serviciilor prestate in luna august a anului 2019", conform sursei citate.

Suma totala autorizata la plata este de 1.543.313,06 lei si se acorda de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, pentru un numar de 28 de solicitanti care au accesat aceasta forma de ajutor de stat, in conformitate cu prevederile Hotararii de Guvern nr.1179/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat in sectorul cresterii animalelor, cu modificarile si completarile ulterioare.

Foto: pixabay.com

×Website-ul nostru foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe detalii consultați politica noastră de confidențialitate.