unioncont.ro Web analytics

Vesti bune pentru studentii romani care vor sa munceasca

Vesti bune pentru studentii romani care vor sa munceasca
miercuri, 22 ianuarie 2020 Economie

Tot mai multi studenti romani vor castige bani in perioada vacantei de vara. Unii dintre tineri spera sa obtina un job in strainatate. Iar Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM) Bucuresti ii anunta pe studentii romani ca pot aplica pana pe data de 14 februarie 2020 daca doresc sa lucreze in Germania pe perioada vacantei de vara (minumum doua luni).

Sunt eligibi tinerii cu varsta cuprinsa intre 18 - 35 de ani, care urmeaza cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulara, acreditata conform legii si care au cunostinte bune sau foarte bune de limba germana.

Pentru anul 2020, sunt disponibile 30 de posturi in domeniul hotelier - gastronomic, in gastronomia de sistem (fast-food), in productia industriala si in domeniul serviciilor.

In vederea inregistrarii aplicatiilor, studentii interesati de aceasta oportunitate, se pot adresa consilierului EURES din cadrul agentiei judetene/municipale pentru ocuparea fortei de munca din judetul in care studiaza/domiciliaza.

Inregistrarea se desfasoara in perioada 13 ianuarie - 14 februarie 2020.

Foto: pixabay.com

Adrian Vaduva

×Website-ul nostru foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe detalii consultați politica noastră de confidențialitate.