UnionCont Expert est prezenta la Evenimentele Business Days

UnionCont Expert est prezenta la Evenimentele Business Days
Sunday, 30 October 2022 Diverse

UnionCont Expert participa la unul dintre cele mai importante evenimente business din Romania, Business Days.

Evenimentele Business Days se desfasoara in perioada 2-3 NOIEMBRIE 2022, in BUCURESTI, RADISSON BLU HOTEL, iar expertti contabili si contabilii cu experienta din cadrul companiei UnionCont Expert vor avea propriul stand si vor raspunde cu placere tuturor intrebarilor legate de contabilitate, consultanta financiara precum si alte subiecte de business care v-ar putea interesa.

„Evenimentele Business Days strang laolalta lideri de business, experti recunoscuti si minti luminate, pentru a impartasi idei, a face schimb de experienta si pentru a dezvolta relatii profesionale. Filozofia in jurul careia construim evenimentele noastre este sa conectam liderii de azi la oportunitatile de maine, oferind acces la resurse de invatare si dezvoltare profesionala atat pe durata evenimentelor, cat si ulterior prin platforma online Business Days.

La fiecare eveniment aducem laolalta un line-up impresionant de speakeri de top din tara si din strainatate si investim multa energie, profesionalism si pasiunepentru a oferi o experienta memorabila.

Alege sa fii inspirat, alege sa te dezvolti profesional si personal, sa construiesti relatii si sa fii deschis catre oportunitati. Totul la evenimentele Business Days".

×Our website uses cookies. If you continue to browse we will assume your permission to use them. To find out more details visit our privacy policy page.