UnionCont Expert este prezent la Evenimentele Business Days

UnionCont Expert este prezent la Evenimentele Business Days
duminică, 30 octombrie 2022 Diverse

UnionCont Expert participa la unul dintre cele mai importante evenimente business din Romania, Business Days.

Evenimentele Business Days se desfasoara in perioada 2-3 NOIEMBRIE 2022, in BUCURESTI, in incinta RADISSON BLU HOTEL, iar expertii contabili si contabilii cu experienta vor fi prezenti in standul companiei UnionCont Expert si vor raspunde cu placere tuturor intrebarilor legate de contabilitate, consultanta financiara precum si alte subiecte de business care v-ar putea interesa.

Mai mult de doua treimi dintre managerii romani cred ca solutia pentru depasirea crizei economice o reprezinta cresterea vanzarilor si a productivitatii, la pachet cu explorarea de noi piete de desfacere. Iar pentru a face toate lucrurile acestea incearca sa fie constant conectati la mediul de business. In acest context editia aniversara a Business Days, Business Focus 2022 – The Next Level of Evolution, gazduieste anul acesta peste 50 de antreprenori de top care vor pune in dezbatere cele mai mari oportunitati si provocari, deopotriva, in aceasta perioada de criza.

"Noua realitate a adus elemente noi. M-as opri doar la trei dintre ele. Un context de piata diferit, cu impredictibilitate si nevoie accentuata de agilitate, cu noi modele de business. Acestea ne imping sa iesim din gandirea rentabilitatii financiare si sa ne facem tranzitia catre o importanta data tuturor stakeholderilor nostri, in care liderii au un rol aparte in sensul calitatii, eficientei, datei, transparentei, claritatii, responsabilitatii business-ului pe termen lung, cat si a preocuparii reale fata de oameni, comunitati si mediul in care traim.", sustine Adela Jansen, expert in leadership si management strategic, speaker in cadrul Business Focus 2022 - The Next Level of The Evolution.

Strategiile managerilor romani pentru urmatoarea perioada

Prioritatile in aceasta perioada, in opinia managerilor, sunt cresterea vanzarilor (49%) si retentia de personal (41%). In continuare, doua treimi dintre manageri opteaza pentru cresterea productivitatii, iar 73% ar prefera explorarea de noi piete. Domeniul serviciilor este cel mai aproape de aceasta optiune (78%), in timp ce managerii din agricultura prefera intr-o mai mare proportie sa se concentreze pe portofoliul actual de clienti (47%), conform studiilor CONFIDEX realizate de Impetum Group in 2021 si 2022 si studiilor MKOR realizate in 2020, 2021 si 2022.

Adaptare. Digitalizare. Transformare.Triada de succes pentru mediul de business

Venind in preintampinarea provocarilor pe care le parcurge in acest moment mediul de afaceri, Business Days propune mai multe subiecte de discutii ce pot oferi o imagine de ansamblu asupra posibilitatilor pe care companiile le au pentru a se adapta, dezvolta, transforma si pentru a ramane competitive pe pietele pe care activeaza.

"Invitatii si participantii la evenimentul Business Focus 2022 - The Next Level of The Evolution vor putea afla modul in care companiile de succes din Romania se adapteaza la noua realitate si se pregatesc sa faca fata provocarilor care urmeaza, dar si cum pot maximiza oportunitatile derivate de starea de fapt actuala sau de realitatea viitorului preconizat. De asemenea, in sesiunile interactive pot invata si deprinde abilitatile necesare pentru transformarea digitala rapida si de succes a afacerii lor, atat in ceea ce priveste procesele interne, managementul oamenilor, cat si in cea legata de gestionarea eficienta a relatiei cu clientii. Antreprenorii vor putea identifica noi modalitati de finantare si dezvoltare a afacerii si vor intelege in ce mod strategiile Guvernului si ale institutiilor financiare de pe piata romaneasca vor oferi suport si sprijin pentru evolutia afacerii lor", Laszlo Pacso, CEO, Consultant in strategie de marketing si vanzari la BD Business Opportunity Generating Services si organizator Business Days.

Editia aniversara a Business Days se va desfasura in perioada 2-3 noiembrie 2022, la Radisson Blue Hotel, Bucuresti si va reuni peste 500 de antreprenori si manageri. Aici puteti regasi detalii despre optiunile de participare la eveniment. Inscrierile se mai pot face pana pe 30 octombrie 2022.

Cele doua zile de conferinta se vor incheia cu Gala Business Days, editie la care si-au anuntat prezenta cei mai importanti 200 de oameni de afaceri din elita businessului romanesc si international.

Despre Business Days

Business Days lucreaza de 12 ani la dezvoltarea mediului economic din Romania si consolidarea culturii antreprenoriale. Peste 250 de evenimente au fost organizate in aceasta perioada, cu peste 45.000 de participanti cumulati si peste 450.000 de antreprenori si manageri care au decis sa faca parte din comunitatea BD. Peste 3.100 de speakeri, traineri, consultanti si experti au participat de-a lungul timpului la evenimentele offline sau online.

×Website-ul nostru foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe detalii consultați politica noastră de confidențialitate.